STEKKEROPREIS.NL: JOUW BETROUWBARE REISPARTNER

Stekkeropreis.nl: Jouw Betrouwbare Reispartner

Stekkeropreis.nl: Jouw Betrouwbare Reispartner

Blog Article

Maak Je Reis Compleet Met Stekkeropreis.nl


In Groot-Brittannië geldt een netspanning van 230V, met een frequentie van 50Hz. Dit betekent dat jij al jouw elektrische apparaten kan gebruiken als je een bezoek brengt aan Groot-Brittannië, aangezien de netspanning hetzelfde is als dat we gewend zijn in Nederland. Om er zeker van te zijn dat je de juiste reisstekker hebt, kun je het beste het etiket, van het apparaat dat je wilt gebruiken, controleren.


Stekkers voor Japan Ga je naar Japan op vakantie dan heb je een omvormer nodig gezien het stroomnetwerk iets anders werkt dan in Nederland of België. Japan gebruikt type A en type B elektrische stekkers, die beide twee platte pinnen hebben. Het standaardvoltage in Japan is 100V, wat afwijkt van veel andere landen en zo ook Nederland en België.


Handige Hulp Bij Reisstekkers Op Stekkeropreis.nl


Maar het is gemakkelijk op te lossen met een verloopstekker zoals een wereldstekker of reisstekker. Omdat onze Nederlandse stekkers niet passen in de Type A of B stopcontacten heb je een stekkeradapter nodig voor Japan. Je hebt namelijk een omvormer nodig met twee platte pinnetjes. Hierboven op het plaatje bekijk deze site zie je de twee stopcontacten die je zal tegenkomen in Japan.


Ze zijn ook handig omdat de reisstekkers vaak meerdere ingangen en uitgangen hebben. Zo kan je naast normaal opladen via de netstroom vaak ook via een USB kabel je telefoon bijvoorbeeld opladen. Weet je niet welke stekker je precies moet hebben? Deze stekker van werkt in Japan. In veel hotels vind je tegenwoordig trouwens ook USB stopcontacten waar je gemakkelijk een tablet of telefoon in kunt pluggen.


Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle elektronische apparaten die je meeneemt naar Japan compatibel zijn met een voltage van 100V. Dit zal helaas niet altijd lukken dus zorgen de meeste hotels gelukkig voor een netspanning van 110V en 220V (net als bij ons) waardoor het laden vaak geen problemen geef.


Een reisstekker voor New York, en dus Amerika, heeft u nodig wanneer u hiernaartoe reist. In Amerika zijn de stopcontacten namelijk anders dan in Nederland. Ook verschilt het voltage. Hierdoor heeft u accessoires nodig om uw apparaten op te laden. U vindt alle informatie op deze pagina. In Europa worden er andere stekkers gebruikt dan in de Verenigde Staten, en daarop zijn de stopcontacten aangepast.


Stekkeropreis.nl: Dé Expert In Reisstekkers


Om toch uw apparaten met een Nederlandse stekker op te kunnen laden, heeft u een reisstekker nodig. Dit is een blokje wat u in het Amerikaanse stopcontact kunt steken, en waar u vervolgens de Nederlandse stekker in kunt doen. Het is ook mogelijk om een reisstekker aan te schaffen waar meteen een op zit.


Daarom is het belangrijk om vooraf uw apparaten te controleren of zij dit voltage aankunnen. U kunt dit zien op het originele stekkerblokje van uw apparaat. In veel hotels zijn tegenwoordig USB(-C) aansluitingen te vinden waarmee u direct uw telefoon, of een ander apparaat, kunt opladen. Let hiermee op dat het desbetreffende apparaat de Amerikaanse voltage (110V) correct omzet.


Zo weet u zeker dat u uw apparaat niet beschadigt. Als uw Nederlandse apparaat niet geschikt is voor het Amerikaanse voltage, kunt u gebruikmaken van een omvormer. Dit geldt vaak voor haarproducten, zoals een krultang of een föhn. Een omvormer is een apparaat dat de spanning aanpast, zodat uw apparaat werkt.


Voorbereid Op Elke Bestemming Met Stekkeropreis.nlStekkeropreis.nl: Dé Bron Voor Reisstekkers En Advies

U kunt ook de föhn van het hotel gebruiken, eventueel een Amerikaans apparaat aanschaffen of een paar dagen zonder doen. Heb ik een reisstekker nodig voor New York? Ja, u heeft een reisstekker nodig voor New York. Lees hier welke u nodig heeft. Wat voor reisstekker heb ik nodig voor de Verenigde Staten? U heeft een reisstekker nodig dat het voltage in de VS omzet naar uw Nederlandse apparaat.


Reis Slim, Reis Voorbereid Met Stekkeropreis.nl


Wat voor stekker wordt er gebruikt in de Verenigde Staten? In de Verenigde Staten wordt er gebruik gemaakt van een type A stekker. Kan ik mijn telefoon opladen in de Verenigde Staten? Ja, u kunt uw telefoon opladen in de Verenigde Staten. Lees mijn tips hier.


AA Home > Amerika-shop > Reisstekker 110 volt voor Amerika Reist u naar Amerika? Dan heeft u een reisstekker nodig om uw elektronica in Amerika te kunnen aansluiten. In Amerika heeft een stekker namelijk platte polen in plaats van ronde polen. Omdat het voltage in Amerika lager ligt dan hier (namelijk 110 volt tegenover 230 volt in Nederland en België), heeft u geen voltageregelaar nodig om te voorkomen dat uw apparatuur overspannen raakt.


Dit staat vaak vermeld op de stekker. Aangezien er nogal wat aanbieders zijn van reisstekkers, hebben wij voor uw gemak een link geplaatst naar een betrouwbare webwinkel die deze reisstekker tegen een goede prijs aanbiedt. Zodra u heeft betaald, wordt de stekker binnen twee werkdagen geleverd. Wij hebben direct contact met de eigenaar van deze winkel en kunnen volledig instaan voor zijn integriteit.


Reis Slim, Laad Slim: Stekkeropreis.nl Weet Hoe


Let op: deze reisstekker is in principe niet gemaakt om type F stekkers op aan te sluiten. Dit zijn stekkers die vooral worden gebruikt bij stekkerdozen en grotere laptops. Als u toch besluit om een type F stekker aan te sluiten, is het hierna niet meer mogelijk om een type C stekker aan te sluiten, omdat de polen van het type F stekker de binnenkant van de reisstekker enigszins zal uitdijen.


We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen we gegevens zoals bladeren gedrag of unieke ID's op deze site verwerken.


De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk. De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.


De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren. De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.


Jouw Reis, Jouw Stroom: Stekkeropreis.nl


Iedere reisliefhebber weet dat in dit artikel echt niet mag ontbreken in de bagage of backpack: een reisstekker. De FlinQ Wereld Reisstekker is geschikt voor meer dan 150 landen met US/EU/UK/AUS-aansluitingen als mede USB-poorten. Ideaal dus voor een verre reis, een avontuurlijke backpackvakantie of een korte zakenreis dicht bij huis.


De FlinQ Wereld Reisstekker is een van die producten die je gewoon thuis wil hebben liggen. Het is de veiligste manier om je draagbare, niet-geaarde apparaten over de hele wereld aan te sluiten. Met het bovenste USB-gedeelte laad je apparaten ook nog eens zeer snel op! Je kunt de reisstekker gebruikten voor een breed palet aan apparaten, waaronder mobiele telefoons, tablets, MP3-spelers, digitale camera’s etc.

Report this page